Over M. Di Maio

Di Maio

Ik heb, na het behalen van mijn artsendiploma in Italië, diverse jaren klinische ervaring opgedaan op de interne geneeskunde en cardiologie in verschillende ziekenhuizen, waaronder het Lorentz (Diakonessen) Ziekenhuis Zeist, het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis Nijmegen en het Antonius Ziekenhuis Nieuwegein. In 2000 heb ik, naast mijn werk als Aeromedical Examiner, een eigen praktijk opgestart voor keuringen.

Ik ben in het bezit van de volgende registraties:

  • keuringsarts voor de luchtvaart bij Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) en bij de Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Luchtvaart (KNVvL)
  • keuringsarts voor de scheepvaart bij Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT)
  • keuringsarts voor de offshore bij NOGEPA (Netherlands Oil and Gas Exploration and Production Association)

Profiel van Michele Di Maio weergeven